– Mobiele Applicatie

Al je arbeidsgegevens binnen handbereik.

Uw wensen samengegoten in één mobiele applicatie

Onze focus gaat voornamelijk naar een mobiele applicatie op je smartphone die zo eenvoudig mogelijk is gemaakt en rekening houdt met de wensen van de klant. We leveren dus ook een stuk maatwerk.

Onze applicatie is ontstaan na een opdracht met een bestaande klant. Hij had nood aan een eenvoudige manier om zijn arbeiders bij te houden. Daarvoor had hij al verschillende installaties tegengekomen, maar die waren te hoog in prijs. Daarvoor hebben we onze eerste applicatie gemaakt. Die applicatie was ook de basis voor de rest van ons product. Nu is ManageCrop een heel stuk uitgebreider en kunnen veel verschillende zaken gemeten / bijgehouden worden.

Oops Managecrop applicatie toepassingen

Onze toepassingen

Pest Control

Plaag gevonden tijdens uw teeltproces? Via onze applicatie kunt u dit in kaart brengen en blijven opvolgen. Zo kunt u toekomstige plagen voorkomen.

Digitale Rapporten

Je data gemakkelijk en geordend op te vragen via je computer of smartphone. De gegevens die je wil opvragen kunnen aangepast worden aan je noden.

Tanks / Drainages

Verliest u vaak het overzicht wat er in- en uitgaat van uw tanks? Dit leidt vaak tot verspilling en nutteloze kosten. Met ManageCrop kan u dit voortaan overzichtelijk bijhouden.

Cloudbased

Papierwerk wordt overbodig en zorgt vaak voor ongemak. Onze applicatie werkt via de cloud waardoor u uw gegevens kan opvragen op elk gewenst apparaat.

Real-Time Management

U heeft niet meer pas op het einde van de dag toegang tot uw gegevens. U kunt ze op dit huidig moment nakijken en uw activiteiten bijsturen waar nodig.

Many More…

FAQ

Aarzel dan niet om ze hieronder te stellen!

In principe niet, je hoeft enkel de applicatie op je Smartphone te installeren en je bent vertrokken. Mocht je niet van het handmatig invoeren houden is er nog een mogelijkheid voor NFC-chips.

Enkel de applicatie! Voor de rest zijn er geen installaties nodig.